Om Matts

Matts
November 2, 2020

Hei, mitt navn er Matts og jeg er en av medeierene/oppstarten av bedriften MOWU. Jeg og kompisen min Odin, startet opp denne bedriften for å få mere arbeidserfaring.

Jeg liker å programmere, redigere videoer, og drive aktivt med forskjellige ting. Jeg går på medieproduksjon på Glemmen VGS 1 dag i uka, og går VG3 nå. Jeg startet på lærlingplassen høsten 2019. Der jobber jeg mye med design, og driver med MOWU, på sida. Jeg har fått en del erfaring innenfor design, programmering og webutvikling på den korte tiden.

Før jeg begynte i lærling jobbet jeg mye med film for Inspiria Science Senter i Sarpsborg. Når jeg fant ut at dem ikke kunne ha lærling bytte jeg til Sandaunet Designbyrå AS der jeg jobber nå.

Målet mitt med denne bedriften er å få arbeidserfaring, og en smakebit på hvordan det voksne livet er. Jeg vil også at bedriften skal utvikle seg til å kunne hjelpe ungdommer som har interesse for enten design, programmering, webutvikling eller noe i det område der skal få det lettere gjennom tidene. For nå som det er vanskeligere å få seg jobb og å få seg lærlingplasser håper jeg at jeg kan ta dem i mot om flere år. Der vil de få flere måter å kunne starte. Det vil gi dem arbeidserfaring og de vil kunne finne ut av hva de faktisk vil gjøre framover i livet sitt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tilbake til Blogg
Eier
Matts Lundgren Dagstad:
Epost: Matts@mowu.no
Tlf: 973 25 492
Medeier
Odin Sebastian Hofmandselv:
Epost: Odin@mowu.no
Tlf: 942 39 338
Man-Fre: 16:00 - 22:00
Lør-Søn: 13:00 - 22:00
©Kopirett - MOWU - Webside utviklet av - MOWU
clock