Hvordan vi startet?

Matts
November 2, 2020

Vi startet i 2 året på videregående skole. (VG2) Vi begge ble utplassert i selskaper. Vi ble plassert i 2 forskjellige selskaper, men de begge var i samme bygg. Jeg ble lærling, og Odin gikk ut i praksis.

Når vi hadde jobbet begge ca i 6 måneder tenkte vi at vi hadde fått nok erfaring til å kunne starte opp. Siden selskapene våres samarbeider en del så bestemte vi oss for å oprette bedriften MOWU.

Vi planla en stund før vi kom i gang. Det første vi gjorde var å søke etter hvordan vi kunne drive som studenter og om det var mulig. Så lenge det gikk utenfor vår jobb tid så var det mulig tenkte vi.

Det første vi gjorde var å lage vår egen nettside og egen facebook bedrift bruker. Besøk den på https://www.facebook.com/MOWUwebutvikling. Deretter måtte vi registrere oss i brønnøysundsregisteret. Når det var gjort fin justerer vi på nettsiden vår og holder alt ved like. Det tar tid, men vi håper det blir verdt det.

Etter alle disse var ferdig så var vi endelig klare til å starte. Vi lager planer hele tiden, og siden jeg og Odin har kjent hverandre siden barneskolen så vet vi hvordan vi skal samarbeide og hva den andre er god på.

Hvordan navnet MOWU ble til

Lurer du på hvorfor vi valgte navnet MOWU?

Vi valgte navnet MOWU fordi vi ville ha noe som var unikt, men også om det vi driver med. MOWU står for Matts og Odin Webutvikling altså kort fortalt MOWU. Vi fant også ut at navnet MOWU er navnet på et MTG(Magic the gathering)kort. Hvis noen har vært borte i det spillet.

Vi ble enige i MOWU, og tok det i bruk. For å kunne ha det navnet måtte vi også sjekke ut om navnet MOWU var allerede tatt i bruk på nettsted eller ikke. Der brukte vi da PROISP for å sjekke ut om nettadressen var opptatt og sjekket videre rundt på andre sider.

Vårt slagord

Slagordet vårt fant vi ut av da vi ville finne hva denne bedriften gjør for våre kunder. Vi fant på Vår jobb fordi vi gjør jobben dere betaler, men siden vi også er billig så valgte vi også din suksess, fordi dere blir større med en bedre nettside eller hvis dere ikke har en nettside, så vil det bli det.

Dere vil få en nettside til billig pris og dere vil få en god nettside som er klar for SEO og goggle analytics. Vi jobber mer og mer med det. Planen er da å få dere opp på kartet sånn at folk vil kunne besøke dere mer, og derfor tenker vi at da trenger dere en nettside. Så derfor ble slag ordet vårt: Vår jobb, din suksess!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tilbake til Blogg
Eier
Matts Lundgren Dagstad:
Epost: Matts@mowu.no
Tlf: 973 25 492
Medeier
Odin Sebastian Hofmandselv:
Epost: Odin@mowu.no
Tlf: 942 39 338
Man-Fre: 16:00 - 22:00
Lør-Søn: 13:00 - 22:00
©Kopirett - MOWU - Webside utviklet av - MOWU
clock