Våre tjeneste

HelseSjekk

Mobilvennlig
Klargjør til SEO
Klar gjør til Google Analytics
Blogg/Nettbutikk
Kan designe siden
Ferdig Nettside
250 KR
250 kr timen
Velg

Nettside

Mobilvennlig
Klargjør til SEO
Ferdig nettside
7000 KR
Velg

PakkeTilbud

Dette innebærer 3 Måneder med utvikling
10 000 kr første 5000 2 og 3 måned..
Holder på i 3 måneder. Inkludert oppdateringer om nødvendig.
Mobilvennlig
Klargjør til SEO
Klar gjør til Google Analytics
Blogg/Nettbutikk
Kan designe siden
Ferdig Nettside
20 000 KR
Velg

Alt Inkludert

Mobilvennlig
Klargjør til SEO 
Klargjør til Google Analytics
Blogg/Nettbutikk
Kan designe Siden
Ferdig Nettside
15000 KR
Velg

Om våre tjenester:

vi har satt opp 3 alternativer når det gjelder oppstart av nettsider. Den første innebærer hvis du allerede har en nettside.

Vi endrer da din nettside for deg alt etterbehov og hvordan du vil ha det. Det innebærer også det at vi kan endre hele nettsiden. Hvis du syntes prisen er litt høy for en måned så kan du også velge alternativet for 500 kr timen som står under. Les mer om det alternativet under...

Alternativ 2 er at vi endrer nettsiden din på samme måte som alternativ 1, men at i tillegg til det så gjør vi klart til SEO, og google analytics, deretter gir vi deg en helsesjekk på din nettside. Vi kan litt SEO og litt google analytics.

Alternativ 3 er hvis du for eksempel enten har en nettside eller ikke har en men ønsker en. Da lager vi en helt ny en, og legger til SEO, og google analytics. Vi utfører også en helsesjekk på nettsiden med hjelp av SEO og google analytics og lærer deg alt vi kan om det.

Vedlikehold:
Når du enten har valgt ut en av de alternativene ovenfor eller ikke har så mye penger så velger du dette. Her så tar vi timespris der vi setter av tid til å endre din nettside sjekker ut SEO og google analytics i etterkant. Vi fortsetter videre med dette. Så lenge du ønsker for 500 kr i timen. Du bestemmer selv hvor lenge du ønsker dette tilbudet. Vi vil holde siden din vedlikeholdt og gjør vårt beste for å nå ditt beste. Vi setter ned prisene. Fra 500 - 250 kr timen

Vipps:
Vi har nå fått inn vipps. Så nå kan du endelig betale dine fakturaer enkelt, med vipps. Foreløpig vil vi sette stor pris på om du betaler med vipps.Vipps nummeret vårt er nå: 645659. Det vil stå da på vippsen: Matts Lundgren Dagstad (MOWU)

Vårt nye tilbud:
Siden Covid-19 har fått mange bedrifter konkurs så er dette tilbudet rettet mot de. Inkludert i tilbudet: Vedlikehold og Alt inkludert. Dette tilbudet har de 2 tilbudene i et der du betaler 15000 første måned og de 2 andre månedene betaler du 5000. Det gjør ting mye billigere for deg/dere.

Velg ditt design:
KOMMER SNART!

Velg Alternativ Her!

Kontakt oss
Møtelokale: Tor Sørnes Vei 19A, 1532 MOSS
Postadresse: Slalåmbakken 3E, 1598 MOSS
© Copyright - MOWU 2021
TLF: 942 39 338E-post: Odin@Mowu.no
smileneutralmustache linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram