Om Våre tjenester

Matts
November 15, 2020

Om våre tjenester:

vi har satt opp 3 alternativer når det gjelder oppstart av nettsider. Den første innebærer hvis du allerede har en nettside.

Vi endrer da din nettside for deg alt etterbehov og hvordan du vil ha det. Det innebærer også det at vi kan endre hele nettsiden. Hvis du syntes prisen er litt høy for en måned så kan du også velge alternativet for 500 kr timen som står under. Les mer om det alternativet under...

Alternativ 2 er at vi endrer nettsiden din på samme måte som alternativ 1, men at i tillegg til det så gjør vi klart til SEO, og google analytics, deretter gir vi deg en helsesjekk på din nettside. Vi kan litt SEO og litt google analytics.

Alternativ 3 er hvis du for eksempel enten har en nettside eller ikke har en men ønsker en. Da lager vi en helt ny en, og legger til SEO, og google analytics. Vi utfører også en helsesjekk på nettsiden med hjelp av SEO og google analytics og lærer deg alt vi kan om det.

 

Vårt nye alternativ:

Når du enten har valgt ut en av de alternativene ovenfor eller ikke har så mye penger så velger du dette. Her så tar vi timespris der vi setter av tid til å endre din nettside sjekker ut SEO og google analytics i etterkant. Vi fortsetter videre med dette. Så lenge du ønsker for 500 kr i timen. Du bestemmer selv hvor lenge du ønsker dette tilbudet. Vi vil holde siden din vedlikeholdt og gjør vårt beste for å nå ditt beste.

Hvordan vi gjør det:

1. Avtale møtetid for å høre hva du ønsker og hvordan du vil ha din nettside.

2. Etter det første møte så starter vi med å utvikle allerede da. Vi ønsker å være så effektive som mulig.
Vi setter da opp designmessig først, og lager flere eksempler på det.

3. Vi setter av tid til nytt møte og presenterer eksemplene. Hvis du ikke er helt fornøyd kan vi se videre på det og fortsetter til vi finner endelig produkt.

4. Når vi har funnet et design du/dere er fornøyd med. Så starter vi i gang.
Vi holder kommunikasjonen vår åpen på mail, telefon og er alltid i kontakt med dere, for å få det beste resultat.

5. Vi avtaler igjen et møte for å se hvordan resultatet av vårt arbeid, og siden vi vil dere skal være helt fornøyde, så endrer vi fortsatt ting hvis dere enten ombestemmer dere eller vil ha noen mer på siden.

6. Produktet er nå ferdig. Så da avtaler vi møte viser produktet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tilbake til Blogg
Eier
Matts Lundgren Dagstad:
Epost: Matts@mowu.no
Tlf: 973 25 492
Medeier
Odin Sebastian Hofmandselv:
Epost: Odin@mowu.no
Tlf: 942 39 338
Man-Fre: 16:00 - 22:00
Lør-Søn: 13:00 - 22:00
©Kopirett - MOWU - Webside utviklet av - MOWU
clock